Perşembe, 23 Ocak 2020 - 01(Jan) 23 2020

انتخاب زبان

پایگاه  خبری آی خبر

زمینه رسانه، اجتماعی
صاحب امتیاز و مدیرمسئول:
علی عباسی نهاری
آدرس: تبریز - چهارراه شهید بهشتی - ابتدای خیابان شهید منتظری - جنب دبستان فارابی و بیمه دانا - پلاک 75 طبقه 1 تلفن تماس:  04133355855- 09149160116
پست الکترونیک: info@aynews.ir a89ab@yahoo.com
شماره مجوز 94/1417

tabligh

شعار سال 98: رونق تولید

بحران آب را جدی بگیریم

شهریار نیوز

دریاچه ارومیه


تبریز گونال - تولید کننده انواع کنتور آب

آی نیوز؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی:

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: سرانه مصرف ماهی در سال 98 در آذربایجان شرقی، هفت کیلوگرم است که تقریباً 60 درصد مصرف سرانه کشور است.


قاسم جعفروند در اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان، بیان کرد: از سال 92 تا به امروز متوسط سالانه تولید ماهی و آبزیان در سطح استان بیش از 5000 تن برآورد شده است و این در حالتی است که ظرفیت بالقوه استان بیش از 30 هزار تن هست.
وی اظهار کرد: در حال حاضر یک پنجم ظرفیت واقعی استان تولید می‌شود؛ لذا با همدلی و مساعدت مسئولین، همراهی مردم و سرمایه گذاری سرمایه گذاران می‌توان ظرفیت بالقوه استان را به بالفعل تبدیل کرد.
وی گفت: اولویت ما در تولید و مصرف محصولات دریایی و آبزیان، بازارهای داخلی استان با قطع دست واسطه‌ها و رساندن ماهی و آبزیان با قیمت منطقی و معقول به دست مصرف کنندگان در کلانشهر تبریز و سایر شهرستان‌های استان است.
جعفروند افزود: اخیراً طی هماهنگی های بعمل آمده با شهرداری های تبریز و تهران مقرر شده تا در میادین میوه و تره بار این کلانشهرها ، غرفه‌هایی در اختیار تولید کنندگان محصولات شیلات و آبزیان قرار داده شود تا بطور مستقیم این محصولات به دست مصرف کنندگان برسد تا جامعه مصرف بتواند از محصول سالم و ارگانیک استفاده کند.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی با خاطرنشان ساختن این موضوع که سرانه متوسط مصرف ماهی در کشورهای توسعه یافته 23 کیلوگرم، در حال توسعه 18 کیلوگرم و متوسط جهانی 20 کیلوگرم می باشد، تصریح کرد: با توجه به اینکه سرانه مصرف ماهی  در کشور 12 کیلوگرم است و سرانه مصرف در استان آذربایجان شرقی هفت کیلوگرم است، باید گفت مصرف غذاهای دریایی در کشور و به طبع آن در استان ما نیز کمتر از متوسط جهانی است.
جعفروند در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آمادگی کامل دارد تا در تمامی زمینه‌ها منجمله ارائه خدمات کارشناسی و فنی در کنار سرمایه گذاران این بخش بوده و به وظایف قانونی خود عمل کند.
وی با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی از وظایف اصلی وزارت جهادکشاورزی می باشد، گفت: یکی از مولفه های مهم و تاثیرگذار در این خصوص غذاهای دریایی و گوشت ماهی بعنوان محصولی سالم و ارگانیک است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، جعفروند در پایان سخنان خود سدهای خاکی و چاههای عمیق متعدد در شهرستان بستان آباد را ظرفیت و پتانسیل خوبی در راستای توسعه پرورش ماهی و آبزی پروری برای این شهرستان دانست.


-_-

کانال تلگرام آی نیوز


آی خبر © Aynews.ir 2007-2020
2020-01-23 - 1386