Salı, 23 Temmuz 2019 - 07(Jul) 23 2019

انتخاب زبان

اوقات شرعی

پایگاه  خبری آی خبر

زمینه رسانه، اجتماعی
صاحب امتیاز و مدیرمسئول:
علی عباسی نهاری
آدرس: تبریز - چهارراه شهید بهشتی - ابتدای خیابان شهید منتظری - جنب دبستان فارابی و بیمه دانا - پلاک 75 طبقه 1 تلفن تماس:  04133355855- 09149160116
پست الکترونیک: info@aynews.ir a89ab@yahoo.com
شماره مجوز 94/1417

tabligh

شعار سال 98: رونق تولید

بحران آب را جدی بگیریم

شهریار نیوز

دریاچه ارومیه


تبریز گونال - تولید کننده انواع کنتور آب

 image

مطالعه محققان دانشگاه ناتینگهام نشان می دهد، مصرف سیر به کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و دیابت نوع 2 کمک می کند؛ اما میزان تاثیر آن بر سلامتی به نحوه مصرف بستگی دارد.

هزاران سال است که از سیر برای درمان بیماری ها استفاده می شود. دکتر 'پیتر رز' که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، با اشاره به اینکه سیر حاوی ترکیبات زیادی از جمله ترکیبات سولفوریک است، گفت: ریز کردن و یا له کردن سیر موجب آزاد شدن سطوح مختلفی از ترکیبات سولفوریک آن می شود که این موضوع می تواند علت نتایج متفاوت اثرات سلامتی سیر را توضیح دهد.با این حال محققان اذعان داشتند که هنوز مشخص نیست کدام شیوه مصرف سیر سودمندتر است. نتایج مطالعات بالینی و تجربی هر دو نشان داده اند که سیر تاثیر قابل توجهی در کاهش فشار خون دارد، حاوی ترکیبات قوی بسیاری با خواص ضد سرطان به خصوص مشتقات آلیل سولفید (allylsulfide) است.همچنین ادعاهایی وجود دارد مبنی بر اینکه سیر سطح قند خون را در حیوانات مبتلا به دیابت کاهش می دهد اما تاثیر سیر بر سطح قند خون انسان هنوز مشخص نیست.با این حال محققان متذکر شدند، با وجود اینکه سیر فواید سلامتی زیادی دارد اما نباید آن را یک گلوله جادویی برای درمان بیماری ها در نظر گرفت.نتایج این مطالعه در مجله Pharmacological Sciences منتشر شده است.منبع:اکونومیست

اخبار پیشنهادی:


-_-

کانال تلگرام آی نیوز


آی خبر © Aynews.ir 2007-2019
2019-07-23 - 1386